جهت جلوگیری از آلودگی‌ها و سرعت بخشیدن به عمل خشک شدن انگور، در اکثر کشورها روش‌های نوین جایگزین روش‌های سنتی شده ‌است و از این طریق محصولات خشکباری با کیفیت بالاتر، بدون ضایعات و در زمانی کوتاه­ تر به دست می­ آیند. بارگاه‌های بهداشتی شامل بارگاه‌های نورین، آذربایجانی، کالیفرنیایی، فلاح، یونانی، خانه باغ و … می‌باشند. این بارگاه­ ها‌ به خوبی قادر به تولید کشمش مرغوب و بازارپسند با حفظ صفات کیفی آن هستند. هزینه احداث بارگاه اگر چه در ابتدا سنگین است ولی به خاطر عمر بالا، استفاده از آن‌ مقرون به صرفه خواهد ‌بود.

انواع بارگاه ­های بهداشتی

بارگاه طرح سیادن

طرح-نورین

 

بارگاه طرح فلاح

طرح-فلاح

 

بارگاه طرح کالیفرنیایی

dscf094

 

بارگاه طرح یونانی

طرح-یونانی

 

بارگاه طرح خانه باغ

طرح-خانه-باغ

 

بارگاه طرح آذربایجانی

طرح-آذربایجانی